petak, januar 15, 2016

Dan ratarskih kultura

Kompanija Bayer nastavila je sa tradicijom pa je i ove godine održala stručni seminar pod nazivom Dan ratarskih kultura gde je glavna tema bila proizvodnja i zaštita ratarskih kultura.

Bilo je prisutno oko 300 kolega iz struke i poljoprivrednih proizvođača koji su bili u prilici da saslušaju 4 stručne prezentacije. Gost predavač  iz Nemačke, g.dr Hans Joachim Santel pričao je o prednostima primene savremenih tehnologija u zaštiti kukuruza i ostalih useva od korova, a predstavnici  kompanije Bayer o novim izazvima u zaštiti bilja, mogućnostima unapređenja proizvodnje i isplativosti primene herbicida u kukuruzu.

Gosti su bili u prilici da čuju sve prednosti korišćenja već poznatih Bayerovih herbicida Adengo, Monsoon active, Laudis, Equip ali i drugih preparata za primenu u pšenici, soji i suncokretu poput insekticida Decis, fungicida Falcon, Prosaro, Proline Star, Sphere i herbicida Sekator i Sencor. Prednosti svih proizvoda dokumentovane su kroz brojne fotografije i rezultate ogleda koji su prikazani tokom prezentacija.Takođe, prikazano je koliko je važan segment profesionalne dorade i zaštite semena ratarskih kultura u smislu postizanja visokih prinosa.

  1od 6  :
Autorsko pravo © Bayer AG