DEKALB katalog uljane repice za 2019. godinu

Od setve do žetve uljane repice prođe gotovo 11 meseci što ovu proizvodnju čini veoma izazovnom. Mnoge odluke tokom sezone određuju krajnji rezultat. U nedeljama koje prethode žetvi, čak i tokom žetve, postoji šansa da se prinos značajno poveća. Zato je važno imati partnera kao što je DEKALB® – ne samo kada birate odgovarajući hibrid, već i kada su vam potrebni ključni agronomski saveti i podrška do kraja žetve.

 

  dekalb
 

Adengo

Adengo predstavlja potpuno novo rešenje za suzbijanje korova u kukuruzu. Mogućnost primene ovog herbicida u ranim fazama useva i suzbijanje velikog broja korova obezbeđuje kukuruzu dobar start i dugotrajnu zaštitu u najosetljivijim fazama razvoja, čime se ostvaruju uslovi za postizanje visokih prinosa.

  Adengo brosura
 

Betanal maxx Pro

Davne 1968. godine Betanal je izazvao revoluciju u proizvodnji šećerne repe. Od tada, herbicidi iz porodice Betanala su postajali sve bolji i uspešniji u zaštiti šećerne repe od korova, posebno zahvaljujući razvitku tzv. Beta tehnologije. Svaki novi proizvod iz porodice Betanala je uvek ZA JEDAN KORAK ISPRED u zaštiti šećerne repe od korova. Došlo je vreme za novu generaciju : Betanal maxx PRO.


  Betanal brosura
 

Food chain partnership

Zahvaljujući uspešnom sprovođenju projekta Partnerstvo u
Lancu Hrane, količina i kvalitet proizvedenog krompira bili su
u saglasnosti sa zahtevima tržišta. Analize ostataka pesticida
potvrdile su da je krompir zdrav i bezbedan i da u potpunosti
zadovoljava propise o maksimalno dozvoljenim količinama
ostataka (MDK). Stoga je Metro Cash & Carry odlučio da na
tržište plasira krompir koji proizvodi firma Agro-Mobil i to pod
brendom kompanije Metro Cash & Carry – Horeca. U sezoni
2010/2011. Agro-Mobil je postao najveći dobavljač kompanije
Metro u Srbiji isporučivši 1.100 tona krompira – proizvedenog
u okviru projekta Partnerstvo u Lancu Hrane.

  FCP case study
 

Monsoon active

Ono što ste oduvek želeli : herbicid Monsoon active predstavlja kompletno rešenje protiv najznačajnijih korova u usevu kukuruza. Odlikuje se visokom selektivnošću po usev kukuruza i izuzetnim delovanjem na korove preko lista, ali i preko zemljišta.


  Monsoon active 

Radim da zaradim

Pred vama je nova  „ Radim da zaradim „ brošura u kojoj su istaknute mogućnosti i prednosti primene pojedinih sredstava za zaštitu bilja koja se koriste u proizvodnji kukuruza, šećerne repe i strnih žita. Pročitajte iskustva i preporuke poljoprivrednih proizvođaca koji su koristili proizvode kompanije Bayer.


  RDZ brosura
 

Kompletan tretman semena

Bayer se fokusira, ne samo na tretman semena, već na kompletnu zaštitu semena i mlade biljke kroz izbor adekvatnih proizvoda, sredstava za oblaganje semena, podršku, servis i mašine ‚ sve u cilju postizanja zdravog i i splativog prinosa.
  Tretman semena
 

Luna experience

Predstavljamo vam novo resenje za efikasno suzbijanje najznačajnijih bolesti u zasadima jabuke, višnje i vinove loze. Luna experience - U zdravom voću – zdrav duh!  Luna Experience liflet
 

Luna

Bayer sa ponosom predstavlja porodicu Luna, čija neprikosnovena efikasnost ,u suzbijanju najznačajnijih bolesti voća i povrća, prevazilazi dostignuća savremenih fungicida jer obezbeđuje: poboljšani kvalitet plodova, duži rok trajanja voća i povrća, manje gubitke pri skladištenju i transportu, konkurentnost i bolju poziciju na tržištu.
  Luna brosura

Capreno

Capreno je novi herbicid za zaštitu kukuruza od korova koji sadrži dve aktivne materije sa različitim mehanizmima delovanja.

Capreno deluje efikasno i brzo, pruža pouzdanu i dugotrajnu zaštitu.

  capreno 

Propulse

Propulse je potpuno novo rešenje  u borbi protiv cerkospore. Suzbija cerkosporu na drugačiji način, efikasniji je od standarda stoga doprinosi boljem prinosu i digestiji.

  propulse

 

Yunta Quattro™  Investicija u sigurnost i više prinose

Uzevši u obzir činjenicu da je tretman insekto-fungicidom Yunta Quattro™ u proteklih 5 godina donosio blizu 400 kg/ha više u odnosu na standard ili čak značajno više u odnosu na neke proizvode starije generacije, jasno se može zaključiti da se ovakav tretman višestruko isplati. Yunta Quattro™ je investicija u sigurnost i više prinose.

  tretman semena 
  • Bayer ZOutube kanal

Bayer Seed Growth
Video: Uzmite dobro seme i učinite ga još boljim
Autorsko pravo © Bayer AG